Ledstänger

Hitta ledstänger i trä och rostfritt samt ledstångsbeslag att använda till trappor inomhus och utomhus

Ofta till trappor inomhus så kompletterar man med ledstänger i tex. trä och rostfritt, dels som ett hjälpmedel då man går i trapporna samt som en extra dekoration till inomhustrappan.


Ledstänger inomhus och utomhus

På sidan finns både bilder, annonser och texter som leder vidare till tillverkare och återförsäljare av stänger till trappor i olika material, tex. trä och rostfritt och ledstångsbeslag att använda inomhus och utomhus. Ledstängerna kan vara enkelt av trä kan man själv tillverka, snyggt trä som sågas och slipas till. En butik på nätet som säljer trävaror till billiga priser är Byggmax till den som själv ska bygga ledstången eller en handledare. En återförsäljare med butik på nätet av olika typer av inomhustrappor är Bygghemma som även har ledstängerna och ledstångsbeslag i sitt sortiment. Använd nätet för att titta på bilder av ledstängerna att använda inomhus och utomhus för att få tips och inspiration.

Nedan några bilder ledstängerna till inomhus hämtade från Bygghemmas hemsida. Klicka på länken för att komma till deras hemsida och läsa mera om dessa stänger till trappor och ledstångsbeslag samt trappor att använda inomhus och utomhus.

Ledstänger Ledstänger

Om bilderna ovan : Den första bilden visar en ledstång i FSC-certifierad eukalyptus. Ledstången har en diameter på 45 mm och längd 2300 mm. Den andra bilden visar Ekerö hörnfäste i metall är svartpulverlackerat och anpassat efter våra ledstänger i eukalyptus, ek eller björk. Ger en ännu bättre stadighet och gör att räcket håller ihop.

En tillverkare med ett stort utbud av ledstänger är Herrljunga Ledstångsfabrik. Man kan bla. läsa följande på deras hemsida : Här hittar du allt från en enkel rund ledstång till profilfrästa handledare. Till samtliga profiler/dimensioner finns allt från ändböj till avancerade övergångsböjar. Samtliga profiler kan förses med spår för plattjärn, och utföres i såväl raka längder som i böjar. Även spiralsvängda ledstänger tillverkas i samtliga profiler. Nedan bild på en ledstång i trä.

Ledstänger

Söker du en handledare eller stång till en trappa inomhus eller utomhus med hitta olika modeller tillverkade i olika material som trä och rostfritt då ska du besöka de som annonserar på sidan för att jämföra utbud och priser på ledstänger. Ofta är det så att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer på sina varor knutna till sin annonsering så med lite tur så kan du köpa ledstången snygg och billig till din trappa. Besök alla de som annonserar in du köper ledstången.

Nedan bilder och texter som leder vidare till trapptillverkare av trappräcken, ledstänger och inomhustrappor och trappor att använda inomhus och utomhus, pga av att de som tillverkare och säljer inomhustrappor även har utomhustrappor i sitt sortiment. Nedan bilder på trappräcken. Bilderna är hämtade från Herrljunga Ledstångsfabrik. en av många tillverkare av trappräcken och tillbehör till inomhustrappor. Du hittar trappräcke i både rostfritt, smide och trä.

Ledstänger Ledstänger

Om trappräckena ovan : Räckesbarriärer till villatrappor, restauranger och offentliga lokaler, tillverkas i svarvat utförande eller annat, efter företagets standard eller efter kunds önskemål i alla förekommande träslag. Bilder på några av våra modeller men barriärer/räcken kan du kombinera lite som känns rätt för dig. Besök deras sida för att läsa mera om dessa trappräcken och andra tillbehör till trappor inomhus.

Har du en ledstång och söker efter nya ledstångsbeslag så ska du besöka Beijer Bygg. Nedan bilder på ledstångsbeslag hämtade från deras hemsida.

ledstångsbeslag ledstångsbeslag ledstångsbeslag

Om det vänstra ledstångsbeslaget : Ledstångsbeslag med möjlighet till variabel handledartjocklek. Avstånd mellan handledare och vägg är 47 mm. Om det mittersta ledstångsbeslaget : Ledstångskrok där måttet mellan centrum på fästet och väggen är 67 mm. Monteringsplattans diameter är 48 mm. Om det högra ledstångsbeslaget : Ledstångsbeslag av zamak. Inklusive skruv. Utsprång 75 mm.

Passa på och besök de som annonserar på sidan för att jämföra utbud och priser på handledare eller stänger i olika material som trä, stål, smide, rostfritt och plast och ledstångsbeslag samt titta på bilder av trappor, trappräcken och stänger som kan fungera som inspiration för kommande projekt, tex. bygga trappräcke på egen hand. Du kan också med lite tur köpa billiga trappor, trappräcken, ledstångsbeslag och ledstängerna att använda inomhus och utomhus pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer med i sin annonsering. Besök därför alla de som annonserar innan du köper ditt trappräcke, trappa eller ledstången. Trappräcke i glas, smide och rostfritt finns hos Inoxa samt ledstängerna i olika design.

Nedan en bild på en ledstång i rostfritt från cs-nordic.com.

ledstång rostfritt

För den som söker designade ledstänger och inomhustrappor kan besöka CD Snickeri. Här hittar man inomhustrappor steg, stänger och trappräcken här. På deras hemsida kan man bla. läsa om denna trapptillverkare : CD Snickeri är Sveriges mest utpräglade designsnickeri. Vi är specialister på unika inredningar till privatboenden, offentliga miljöer och kontor. Vi driver bearbetningen av nya material i den moderna snickeriproduktionen och vårt mål är att förädla våra kunders idéer genom kreativt samarbete. Här kan man säkert köpa en egendesignad handledare eller ledstången till en trappa.

Återförsäljare av ledstänger och handledare

bauhaus bolist beijer bygg
byggbasen Jemfix skånska Byggvaror

Billig ledstång på nätet

Nedan sidor som sajten Inomhustrappor innehåller

Startsida Ledstänger Spartrappor
Spiraltrappor Trappbelysning Trapprenovering
Trappräcken Trapptillverkare Trätrappor
Vindstrappor lofttrappor