Ledstänger

Ledstänger i trä och rostfritt samt ledstångsbeslag och handledare att använda till trappor inomhus och utomhus.

Ofta till trappor inomhus så kompletterar man med ledstänger i tex. trä och rostfritt, dels som ett hjälpmedel då man går i trapporna samt som en extra dekoration till inomhustrappan. En ledstång till en trappa inomhus ska vara snygg och fungera som en ledstång. På denna sida kan du hitta en ledstång till en trappa inomhus men också en ledstång att använda utomhus. Ledstänger inomhus är som regel tillverkade i trä eller smide. Många av de som säljer och tillverkar trappor har också ledstänger inomhus i sitt sortiment.


Ledstänger inomhus och utomhus

På sidan finns både bilder, annonser och texter som leder vidare till tillverkare och återförsäljare av ledstänger till trappor i olika material, tex. trä som ek och rostfritt och ledstångsbeslag att använda inomhus och utomhus. Ledstänger inomhus och utomhus kan vara enkelt av trä kan man själv tillverka, snyggt trä som sågas och slipas till. En butik på nätet som säljer trävaror till billiga priser är Byggmax till den som själv ska bygga ledstänger eller en handledare. En återförsäljare med butik på nätet av olika typer av inomhustrappor och ledstänger inomhus är Bygghemma som även har ledstänger och ledstångsbeslag i sitt sortiment. Använd nätet för att titta på bilder av ledstänger inomhus och utomhus för att få tips och inspiration.

Nedan några bilder ledstänger inomhus hämtade från Bygghemmas hemsida. Klicka på länken för att komma till deras hemsida och läsa mera om dessa ledstänger till trappor och ledstångsbeslag samt trappor att använda inomhus och utomhus.

Ledstänger Ledstänger

Om bilderna ovan : Den första bilden visar en ledstång till trappa i FSC-certifierad eukalyptus. Ledstången har en diameter på 45 mm och längd 2300 mm. Den andra bilden visar Ekerö hörnfäste i metall är svartpulverlackerat och anpassat efter våra ledstänger i eukalyptus, ek eller björk. Ger en ännu bättre stadighet och gör att räcket håller ihop.

En tillverkare med ett stort utbud av ledstänger inomhus är Herrljunga Ledstångsfabrik. Man kan bla. läsa följande på deras hemsida : Här hittar du allt från en enkel rund ledstång till trappa till profilfrästa handledare. Till samtliga profiler/dimensioner finns allt från ändböj till avancerade övergångsböjar. Samtliga profiler kan förses med spår för plattjärn, och utföres i såväl raka längder som i böjar. Även spiralsvängda ledstänger tillverkas i samtliga profiler. Nedan bild på en ledstång till trappa i trä.

Ledstänger

Söker du en handledare eller ledstång till en trappa inomhus eller utomhus med hitta olika modeller tillverkade i olika material som trä och rostfritt då ska du besöka de som annonserar på sidan för att jämföra utbud och priser på ledstänger inomhus och utomhus. Ofta är det så att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer på sina varor knutna till sin annonsering så med lite tur så kan du köpa en ledstång snygg och billig till din trappa. Besök alla de som annonserar in du köper en ledstång till trappa.

Nedan bilder och texter som leder vidare till trapptillverkare av trappräcken, ledstänger och inomhustrappor och trappor att använda inomhus och utomhus, pga av att de som tillverkare och säljer inomhustrappor även har utomhustrappor i sitt sortiment. Nedan bilder på trappräcken. Bilderna är hämtade från Herrljunga Ledstångsfabrik. en av många tillverkare av trappräcken och tillbehör till inomhustrappor. Du hittar trappräcke i både rostfritt, smide och trä.

Ledstänger Ledstänger

Om trappräckena ovan : Räckesbarriärer till villatrappor, restauranger och offentliga lokaler, tillverkas i svarvat utförande eller annat, efter företagets standard eller efter kunds önskemål i alla förekommande träslag. Bilder på några av våra modeller men barriärer/räcken kan du kombinera lite som känns rätt för dig. Besök deras sida för att läsa mera om dessa trappräcken och andra tillbehör till trappor inomhus.

Har du en ledstång och söker efter nya ledstångsbeslag så ska du besöka Beijer Bygg. Nedan bilder på ledstångsbeslag hämtade från deras hemsida.

ledstångsbeslag ledstångsbeslag ledstångsbeslag

Om det vänstra ledstångsbeslaget : Ledstångsbeslag med möjlighet till variabel handledartjocklek. Avstånd mellan handledare och vägg är 47 mm. Om det mittersta ledstångsbeslaget : Ledstångskrok där måttet mellan centrum på fästet och väggen är 67 mm. Monteringsplattans diameter är 48 mm. Om det högra ledstångsbeslaget : Ledstångsbeslag av zamak. Inklusive skruv. Utsprång 75 mm.

Passa på och besök de som annonserar på sidan för att jämföra utbud och priser på handledare eller ledstänger i olika material som trä, stål, smide, rostfritt och plast och ledstångsbeslag samt titta på bilder av trappor, trappräcken och ledstänger inomhus och utomhus som kan fungera som inspiration för kommande projekt, tex. bygga trappräcke på egen hand. Du kan också med lite tur köpa billiga trappor, trappräcken, ledstångsbeslag och ledstänger att använda inomhus och utomhus pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer med i sin annonsering. Besök därför alla de som annonserar innan du köper ditt trappräcke, trappa eller ledstång. Trappräcke i glas, smide och rostfritt finns hos Inoxa samt ledstänger i olika design.

Nedan en bild på en ledstång i rostfritt från cs-nordic.com. De har många olika ledstänger i sitt sortiment som passar både trappor man har inomhus och utomhus.

ledstång rostfritt

För den som söker designade ledstänger inomhus och utomhus och inomhustrappor kan besöka CD Snickeri. Här hittar man inomhustrappor steg, stänger och trappräcken här. På deras hemsida kan man bla. läsa om denna trapptillverkare : CD Snickeri är Sveriges mest utpräglade designsnickeri. Vi är specialister på unika inredningar till privatboenden, offentliga miljöer och kontor. Vi driver bearbetningen av nya material i den moderna snickeriproduktionen och vårt mål är att förädla våra kunders idéer genom kreativt samarbete. Här kan man säkert köpa en egendesignad handledare eller ledstång till en trappa.

Återförsäljare av ledstänger och handledare

Nedan hittar du länkar till återförsäljare av ledstänger inomhus och utomhus tillverkade i trä tex. ek, smide och rostfritt. Ska man köpa en billig ledstång till sin trappa så ska man vända sig till de stora företagen som tex. Bauhaus och Beijer Bygg. Nedan hittar du länkar till dessa företag. Nedan kan du hitta en ledstång till en trappa inomhus men också om du söker en ledstång att placera utomhus.

bauhaus bolist beijer bygg
byggbasen Jemfix skånska Byggvaror

Billig ledstång på nätet

Nedan sidor som sajten inomhustrappor innehåller. Här hittar du en passande ledstång i trä, smide eller rostfritt till din trappa som kan vara en inomhustrappa men också en utomhustrappa. Billiga ledstänger inomhus och utomhus men också mer kostsamma stänger finns att välja mellan.

Startsida Ledstänger Spartrappor
Spiraltrappor Trappbelysning Trapprenovering
Trappräcken Trapptillverkare Trätrappor
Vindstrappor lofttrappor